До переліку держпрограми компенсації вартості сільгосптехніки включили Дніпрополімермаш

9 липня 2018 149 0
Дискова борона виробництва «Дніпрополімермаш»
polymermash.dp.uaДискова борона виробництва «Дніпрополімермаш»

Підприємство «Дніпрополімермаш» повідомив, що підприємство підтвердило відповідність усім необхідним критеріям для участі в держпрограмі з 25%-ї компенсації вартості сільгосптехніки техніки. Про це повідомив керівник напряму «Сільськогосподарська техніка» підприємства «Дніпрополімермаш» Олексій Авраменко, передає Traktorist.ua.

«Ми йдемо на зустріч клієнтам і пройшли переатестацію, мета якої підтвердити відповідність наших даних критеріям, необхідних для участі в держпрограмі. Крім того, ми додали дві нові моделі (борона Б-15 і глибокорозпушувач причіпний ГР-20) до цього переліку. На сьогоднішній день в ньому знаходиться 13 найбільш затребуваних позицій сільгосптехніки (ґрунтообробних агрегатів), що випускаються нашим підприємством», — коментує Олексій Авраменко.

Крім того, представник виробника сільгосптехніки відзначив важливість можливості розширення асортименту продукції, що підпадає під дію держпрограми підтримки АПК.

«З'являються нові моделі, до яких виявляють інтерес наші клієнти, і відповідно питання участі цих моделей в програмі часткової компенсації вартості сільгосптехніки для них вкрай актуальне», — наголошує представник «Дніпрополімермаш».

Виконано за допомогою Disqus