Даноша наростила маточне поголів'я до 14 тисяч

5 червня 2015 89 0
Даноша наростила маточне поголів'я до 14 тисяч
Danosha.com.uaДаноша наростила маточне поголів'я до 14 тисяч

Компанія «Даноша» за перший квартал 2015 р. збільшила свиноматочне поголів’я до 14 тис. Про це повідомив один з керівників відділу тваринництва Сергій Генсецький на сайті компанії.

Основна причина такого результату полягає у запуску нового свиноматочного комплексу в Галицькому районі, адже минулого року в цей же період у компанії було близько 11,57 тис. свиноматок.

Незважаючи на непросту ситуацію в країні компанія не зменшує амбітності своїх планів та має намір продовжувати нарощувати виробничі потужності та створювати додаткові робочі місця для жителів місцевих населених пунктів і не тільки.

«Що стосується податків, які були сплачені до бюджетів за 1-й квартал 2015 р., то їх загальна сума становить понад 10 млн грн. Найбільшу частку становить ПДВ – 4,2 млн грн, єдиний соціальний внесок – 3,3 млн грн та податок з доходів фізичних осіб – 2,2 млн грн. Хочу також додати, що податок з доходів фізичних осіб сплачується за місцем знаходження наших ферм», — додає головний бухгалтер «Даноші» Ірина Чарковська.

Виконано за допомогою Disqus