На Львівщині депутати проголосували за заборону розміщення хутрових ферм

30 листопада 2018 367 0
На Львівщині депутати проголосували за заборону розміщення хутрових ферм
hdfashion.tv

Депутати Бродівської районної ради на Львівщині 29 листопада 2018 р. ухвалили рішення про заборону хутрових ферм у районі. Із 31 депутата 30 проголосували за це рішення. Про це повідомляє vgolos.com.ua.

Вони вважають неприпустимим розміщення такого шкідливого виробництва та рекомендують сільським радам не надавати погоджень на діяльність хутрових ферм.

«Визнати неприпустимим і  таким, що суперечить спільним інтересам територіальних громад району, розміщення на території району промислових виробничих потужностей з утримання та вирощування хутрових звірів, зберігання і переробки; рекомендувати сільським, селищній, міській раді району вирішити питання про заборону (накладення мораторію) на ухвалення рішень щодо затвердження, погодження, надання дозволів, висновків тощо з питань виділення земельних ділянок, підведення комунікацій, проектування, розміщення та діяльності на відповідній території виробничих потужностей з вирощування хутрових звірів в промислових масштабах», — ідеться у рішенні районної ради.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою