Через загибель худоби фермер потрапив до в'язниці

15 грудня 2018 170 0
Ув'язнення
Sibdepo.ruУв'язнення

На фермі в англійському графстві Девон почали масово загибель тварини. Сусіди помітили, що господар рідко з’являвся та звернулися до правоохоронців. Тепер власник має провести кілька місяців у в’язниці. Про це повідомляє Bbc.com.

Власник ферми Вільям Доллі кілька разів за рік отримував попередження, після того, як на території його господарства зафіксували кілька випадків смерті тварин. До того ж, часто він не прибирав мертвих овець та корів.

Але попередження не мали впливу на фермера і на минулому тижні відбувся суд над ним. Вільяма Доллі звинуватили у жорстокому поводженні з тваринами. Він зізнався, що останнім часом не годував тварин та належно не доглядав за ними, оскільки піклувався про хворого родича. Цей факт не став достатнім аргументом для суддів, тож вони винесли рішення про ув’язнення Вільяма Доллі.

Фермер проведе 18 тижнів у місцях позбавлення волі. Також йому заборонено займатися тваринництвом на період 5 років після набуття чинності судової постанови. До цього господар зобов’язаний утилізувати мертвих тварин протягом 56 днів.

Виконано за допомогою Disqus