У Черкасах відбувся перший в Україні парад ілюмінованих тракторів

21 грудня 2018 492 0
У Черкасах відбувся перший в Україні парад ілюмінованих тракторів
Traktorist.ua

На День святого Миколая 19 грудня 2018 р. у Черкасах вперше в Україні був проведений парад ілюмінованих тракторів «Шоу новорічних вогнів». Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на podrobnosti.ua.

На заході відбувся парад сучасної сільськогосподарської техніки, в якому взяли участь трактори John Deere, Fendt, Claas, а також навантажувач Manitou.

Учасниками параду стали агро-компанії України — «НВК «Урожай», РДО Україна (офіційний дилер John Deere), АБА «Астра», дилерський центр Mitsubishi Ньютон.

«Цьогоріч ми вирішили організувати парад сільгосптехніки, щоб започаткувати свою традицію. Минулого року на відкритті ялинки стояла фура з Coca-Cola, яка у всіх асоціюється з «наближенням свята». Тепер на цьому місці будуть гіганти сільгосптехніки, прикрашені по-новорічному», — підкреслили організатори.

Також на заході відбулося відкриття міської ялинки, театралізоване шоу від акторів театру ім. Т.Г.Шевченка та новорічний ярмарок.

«Оригінальний формат проведення відкриття ялинки дозволяє жителям ближче познайомитися з сільськогосподарською технікою, побачити зміни та потенціал аграрного сектору в Україні», — ідеться в повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus