Укрзалізниця отримала нового керівника

10 січня 2019 124 0
Укрзалізниця отримала нового керівника
5.ua

Кабінет Міністрів України призначив Євгена Кравцова головою правління АТ «Укрзалізниця» строком на три роки. Відповідне рішення уряд ухвалив на сьогоднішньому засіданні. Про це повідомляє AgroPolit.com.

В повідомленні ідеться, що після затвердження нової редакції статуту компанії, питання відбору кандидата на посаду голови правління АТ «Укрзалізниця» та його подання на розгляд акціонера, Кабінету міністрів України, належить до компетенції наглядової ради товариства. Відбір кандидатури на посаду голови правління здійснюється у порядку, розробленому наглядовою радою та погодженому з Міністерством економічного розвитку та торгівлі України.

Такий порядок, за словами голови наглядової ради АТ «Укрзалізниця» Шевкі Аджунера, було розроблено, затверджено та узгоджено з міністерством.

«Члени наглядової ради, відповідно до цього порядку, вирішили провести оцінку виконуючого обов’язки голови правління Євгена Кравцова, зокрема, із залученням для цього зовнішнього консультанта з підбору персоналу», — повідомив Шевкі Аджунер.

Він наголосив, що саме на підставі висновку зовнішнього консультанта, наглядовою радою одностайно було обрано Євгена Кравцова кандидатом на посаду голови правління АТ «Укрзалізниця» та запропоновано до затвердження акціонером.

Виконано за допомогою Disqus