Коливання вартості кукурудзи, ячменю, сої та інших культур — огляд цін за тиждень з 28 січня по 1 лютого

1 лютого 2019 1284 0
Огляд цін на с/г продукцію за тиждень з 28 січня по 1 лютого
Kurkul.comОгляд цін на с/г продукцію за тиждень з 28 січня по 1 лютого

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Дані надані ресурсом Zernotorg.ua.

Пшениця 2 класу з понеділка подорожчала у портах обох областей. У доларах її вартість знизилася у порту Миколаївської області та зросла на Одещині.

Пшениця фуражна зросла у ціні у порту Миколаївщини, на Одещині — подешевшала. Її вартість у доларах знизилася у порту Миколаївської області та зросла у портах Одещини.

Кукурудза до кінця робочого тижня подорожчала у порту Миколаївської області. У портах Одеської області її вартість знизилася. У доларовому виразі кукурудза подорожчала у портах обох областей.

З понеділка ячмінь у порту Миколаївської області дещо знизився в ціні. Його вартість у портах Одеської області зросла. У доларах вартість ячменю зросла у порту Миколаївщини.

Вартість соняшнику з початку робочого тижня знизилася у портах обох областей.

Вартість ріпаку була незмінною протягом тижня у портах обох областей.

За тиждень соя подорожчала у портах обох областей. ЇЇ вартість у доларах знизилася у портах Миколаївської та Одеської областей.

Виконано за допомогою Disqus