Свіжі аграрні вакансії України можна тепер знайти в Telegram

17 травня 2019 193 0
Свіжі аграрні вакансії України можна тепер знайти в Telegram
Kurkul.com

Агромедіахолдинг Latifundist Media запустив в популярному месенджері Telegram відразу 6 нових каналів з актуальними вакансіями в агросекторі України. Холдинг дає старт проекту «АгроРабота».

Команда нового проекту Latifundist Media буде оперативно ділитися пропозиціями про роботу від провідних сільгосппідприємств, дистриб'юторських та інших компаній, що представляють український агропромисловий комплекс (АПК). Завдяки зручній системі тегів будь-який здобувач зможе швидко впорядкувати вакансії, які його цікавлять і отримати контакти для зв'язку з HR-відділами роботодавців України, що представляють агросектор.

Свіжі вакансії можна знайти на наступних Telegram-каналах:

«АгроРобота. Агрохолдинги» — тут будуть зібрані пропозиції для здобувачів, які бажають знайти роботу в центральних та/або регіональних представництвах, філіях українських агрохолдингів.

«АгроРобота. Рослинництво» — для пошуку посад, пов'язаних з вирощуванням традиційних і нішевих культур, наприклад: агрономи, трактористи, механізатори і т. д.

«АгроРобота. Тваринництво» — вакансії для тих, хто мріє працювати з ВРХ, розвивати свинарство та інші сектори в тваринництві України.

«АгроРобота. Логістика» — є водійські права і мрія про роботу в АПК або ви знаєте, як зробити зернову (і не тільки) логістику ефективніше, то вакансії з цього каналу дозволять вибрати бажану посаду.

«АгроРобота. Трейдинг» — нові вакансії в міжнародних і українських трейдингових компаніях.

«АгроРобота в Києві» — вакансії в центральному офісі однієї з провідних агрокомпаній України: директора, керівники відділів та напрямків, менеджери і т.п.

Список аграрних вакансій на зазначених вище Telegram-каналах буде доповнюватися щодня.

Роботодавці, які бажають надати свої вакансії для розміщення командою проекту «АгроРабота», пишіть нам на e-mail: agrorobota@latifundistmedia.com.

Виконано за допомогою Disqus