Вперше у компанії BASF Україна департамент очолив українець

3 червня 2019 81 0
Очільник агропідрозділу BASF Україна Андрій Касьян
Очільник агропідрозділу BASF Україна Андрій Касьян

З 1 липня 2019 р. очільником агропідрозділу BASF Україна стане Андрій Касьян, який раніше очолював відділ продажів департаменту Agricultural Solutions в Україні. Вперше за 26 років присутності компанії на ринку України цю посаду обійматиме  українець. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Андрій Касьян здобував свій досвід у провідних міжнародних компаніях та сприяв зростанню агробізнесу концерну BASF протягом майже 7 років.

«Я радий, що отримав таку підтримку та довіру від колег. Український агроринок як ніколи потребує інноваційних рішень в технологіях вирощування сільськогосподарських культур. Завдяки потужним сучасним розробкам, багаторічному досвіду та широким можливостям R&D, що пропонує концерн, аграрії можуть бути впевнені у BASF як у надійному партнері. Ми, в свою чергу, готові досягати нових вершин та ставити перед собою нові цілі, на які нас надихають наші клієнти», — зазначив Андрій Касьян.

За його словами, лише постійне та системне впровадження інновацій забезпечить подальший якісний розвиток українського сільського господарства.

З кінця 2013 р. посаду директора департаменту Agricultural Solutions в Україні, Молдові та країнах Кавказу обіймав Тіберіу Діма, який з 1 липня стане Генеральним директором BASF Україна та Керівником групи країн Східної Європи, до складу якої, крім України, входять Грузія, Вірменія та Молдова.

«З 2013 р., коли я почав працювати в BASF Україна, наша команда досягла відмінних результатів. На 2018 р. частка присутності BASF Agricultural Solutions на ринку сягнула 16%, що є великим кроком вперед для компанії. Ми вдячні нашим шановним клієнтам та партнерам за їх професіоналізм та співпрацю», — зазначив Тіберіу Діма.

Виконано за допомогою Disqus