BASF представила інноваційний фунгіцид на Дні саду на Вінниччині

31 травня 2019 149 0
BASF представила інноваційний фунгіцид на Дні саду на Вінниччині
BASF представила інноваційний фунгіцид на Дні саду на Вінниччині

Компанія BASF на Дні саду, організованому на базі ТОВ «Обрій» представила українським садівникам інноваційний фунгіцид Серкадіс® Плюс. Препарат забезпечує довготривалий захист садових насаджень від парші та борошнистої роси. Про це повідомляє Kurkul.com.

Читати за темою: Переваги новинок від BASF, із якими аграрії завжди в плюсі 

Цього року через погодні умови вітчизняні аграрії не завжди мали змогу вчасно подбати про необхідний захист садових насаджень. В таких умовах надзвичайно важливим є забезпечення довготривалого захисту. Разом з тим, такі препарати повинні відповідати екологічним нормам, не нести загрози для комах, що важливо під час фази запилення, та щоб вирощена продукція відповідала високим вимогам до якості.

У ході презентації Серкадіс® Плюс, технічний менеджер по спецкультурах Центральної Європи компанії BASF Разван Бок наголосив на значній тривалості дії препарату та його високій профілактичній та лікувальній ефективності навіть за складних погодних умов.

«Я б рекомендував застосовувати Серкадіс® Плюс у найскладніших умовах. У такому випадку він проявить себе якнайкраще та дозволить пересвідчитись у його ефективності», — запевнив Разван Бок

Він додав, що окрім вищезазначених переваг, новий продукт компанії BASF має вбудований антирезистентий інструмент та є хорошим партнером для бакових сумішей. Крім того, він є абсолютно безпечним для бджіл.

Рекомендована норма внесення препарату — 1 л/га, проте вона може змінюватися залежно від хвороб та погодних умов

Виконано за допомогою Disqus