Фермери перекрили елеватор Агроінвестгруп

6 червня 2019 241 0
Фермери перекрили елеватор Агроінвестгруп
Фермери перекрили елеватор Агроінвестгруп

Фермери Барського району Вінницької області перекрили елеватор та дорогу у місті, вимагаючи повернути зерно, яке вони здали на зберігання минулого року, або гроші за нього. Місцева влада намагається вирішити конфлікт, але поки безрезультатно. Про це повідомляє Elevatorist.com.

Нагадаємо, фермери, що здали зерно на елеватори «Агроінвестгруп» в Одеській області, можуть залишитись без зерна і грошей.

Акція протесту 30 травня у Києві результату не дала, то ж вони вирішили привернути увагу у своєму районі.

Вдень 31 травня фермери перекрили дорогу в центрі міста Бар. Вони ходили пішохідними переходами в декількох місцях. Акція протесту паралізувала райцентр. 

За словами фермерів, вони вимагають, щоб їм повернули зерно, яке вони восени минулого року здали на елеватор біля станції Бар. При цьому люди припускають, що зерно вже встигли продати.

Мітингувальники наголошують, що за фактом зникнення зерна відкрито кримінальне провадження, навіть суд виніс рішення на їхню користь, але вирішити ситуацію поки не вдалося.

Після цього, 3 червня, фермери перейшли до пікету елеватора колишнього підприємства «Ера Грейн», яке входить в структуру «Агроінвестгруп», зараз «Кублич Грейн». 

За словами фермерів, вони не підуть до повного розрахунку за боргами. Люди запевняють, що будуть постійно чергувати біля в'їзду на об'єкт і перешкоджати вивезенню зерна з елеватора.

Виконано за допомогою Disqus