Що буде з часником та цибулею у цьому сезоні?

6 червня 2019 304 0
Що буде з часником та цибулею у цьому сезоні?
pixabay.comЩо буде з часником та цибулею у цьому сезоні?

На форумі «Часнику та цибулі», який відбудеться на одному з найбільших часникових господарств на півдні України — ТД «Зоря Плюс», пройде обговорення перспектив, прогнозів та досвіду вирощування цих культур. Про це повідомила прес-служба форуму.

Читати більше: Хвороби часнику 

«Цього разу форум розширює горизонти — робимо огляд двох культур, бо часник та цибуля — тренди минулих років, але що очікувати в сезоні 2019-2020? Про все це — на нашому заході в форматі open air на полі», — йдеться у повідомленні.

Форум включатиме наступні теми:

  • агротехнологія;
  • техніка для механізації виробництва;
  • насіннєвий матеріал та селекція;
  • хвороби та ЗЗР;
  • збут, сертифікація та маркетинг.

Програма заходу буде включати огляд господарства, техніки, обмін досвідом та фуршет. 

Серед учасників заходу пройде змагання на найбільший молодий часник та цибулю! Призери будуть визначені компетентним журі у трьох номінаціях! Якщо Ви впевнені, що Ваш продукт найбільший, найбезпечніший та найкращий, то розміщуйте фото свого частику або цибулі в соцмережах з хештегом #форумчасникутацибулі, #мійчасникнайкращий, #мояцибулянайкраща

Захід організований у співпраці із Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA).

Форум пройде  21 червня 2019 р., у ТД «Зоря плюс», с. Кучерявоволодимирівка, Чалинський район Херсонська область.

Деталі та реєстрація за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus