На Донеччині тракторист підірвався на міні

29 липня 2019 140 0
На Донеччині тракторист підірвався на міні
На Донеччині тракторист підірвався на міні

На окупованій частині Донецької області на міні підірвався тракторист. Про це йдеться у звіті у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

«26 липня медпрацівники лікарні в н. п. Єнакієве (непідконтрольний урядові, 41 км на північний схід від Донецька) повідомили СММ, що 19 липня до них доправили чоловіка (30–39 років) з переломами правої ноги, які він отримав від вибуху, ймовірно, протитанкової міни», — йдеться у повідомленні.

 Постраждали повідомив, що 19 липня він їхав на тракторі по ґрунтовій дорозі біля н. п. Нікішине (непідконтрольний урядові, 60 км на північний схід від Донецька), коли почув гучний вибух.

Друг чоловіка повідомив СММ, що 19 липня знайшов постраждалого, який лежав на дорозі з пораненнями правої ноги, та відвіз його до лікарні в Єнакієве.

Також у повідомленні вказується, що 23 липня в будинку пораненого чоловіка в н. п. Ольховатка (непідконтрольний урядові, 52 км на північний схід від Донецька) члени патруля Місії зафіксували пошкоджені колеса та шасі трактора, за оцінкою, внаслідок підриву на, ймовірно, протитанковій міні (ТМ-62).

Виконано за допомогою Disqus