Ріпак, соняшник та пшениця подешевшали — огляд цін за тиждень з 29 липня по 2 серпня

3 серпня 2019 313 0
Ріпак, соняшник та пшениця подешевшали — огляд цін за тиждень з 29 липня по 2 серпня
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Дані надані ресурсом Zernotorg.ua.

Пшениця 2 класу до кінця тижня подешевшала у порту Миколаєва, на Одещині її вартість також знизилась. У доларах культура подорожчала у портах Одеси та Миколаєва.

Пшениця фуражна подорожчала у портах Одещини, в Миколаївському порту її вартість знизилась. У доларах пшениця фуражна до кінця тижня подорожчала.

Кукурудза подорожчала в порту Миколаєва, в портах Одещини її вартість до кінця тижня стабілізувалась. У  доларах її вартість стабілізувалась до кінця тижня в портах обох областей.

Ціна ячменю знижувалась протягом тижня в порту Миколаєва, лише 2 серпня ціна почала стабілізовуватись. У портах Одещини його вартість до кінця тижня теж стабілізувалась. У доларах вартість культури зросла.

Вартість соняшнику протягом тижня знижувалась в порту Миколаєва. На Одещині його вартість зросла.

Ціна ріпаку в порту Миколаєва була стабільною. На Одещині його вартість пішла до низу. У доларах ріпак подоржчав в портах Одеси.

Продаж сої почали здійснювати 31 липня. До кінця тижня її вартість була стабільною. У доларах її вартість зросла в Миколаївському порту.

Виконано за допомогою Disqus