LNZ Hub відкриває нові можливості в насінництві та захисті культур — аграрії

2 вересня 2019 59 0
LNZ Hub відкриває нові можливості в насінництві та захисті культур — аграрії
LNZ Hub відкриває нові можливості в насінництві та захисті культур — аграрії

Другий рік поспіль компанія LNZ Group збирає вітчизняних аграріїв на науково-технологічну платформу LNZ Hub. В рамках проведення цьогорічних заходів сільгоспвиробники мали змогу детальніше ознайомитись з новими брендами компанії: гібридами кукурудзи UNIVERSEED та лінійкою генеричних ЗЗР DEFENDA.

Власними враженнями від участі в LNZ Hub та досвідом використання продуктів компанії LNZ Group поділились сільгоспвиробники Сумської та Полтавської областей.

«Земельний банк у нас невеликий — трохи більше тисячі гектарів. Цьогоріч всі площі господарства засіяли кукурудзою. Однією з ключових переваг гібридів UNIVERSEED є їх посухостійкість. Це важливо в умовах цьогорічної дефіциту вологи, погодні умови змінюються і за цим необхідно слідкувати, в тому числі, при виробі насіння. Я вважаю майбутнє саме за цими гібридами», — розповів директор «Агро Еколайн» (Сумська обл.) Олег Свирид.

За словами керівника ФОП «Литвиненко А.Ю.» та ФГ «Альфа-7» з Полтавщини Анатолія Литвиненка, перевагою брендів UNIVERSEED та DEFENDA є висока якість продукції та доступна ціна, що важливо для господарств, які лише розвиваються.

«Обробляємо близько 500 га земель. До цього купували насіння в місцевого дилера, пізніше ще в одного, але через низьку якість посівного матеріалу бажаного результату не отримали. Лише на четвертий рік вийшов на компанію LNZ, з ними співпрацюємо вже два роки. Використовуємо насіння і хімію брендів UNIVERSEED та DEFENDA. Результатом і ціною на продукцію задоволені, заощадивши кошти вдається отримати бажаний врожай та надійний захист. В цьому році зіткнулись з дефіцитом опадів, втім, попри погодні умови кукурудза почуває себе добре. На LNZ Hub почув та дізнався багато цікавого, тож наступного року також обов’язково завітаємо ще раз», — ділиться Анатолій Литвиненко.

Чимало гостей відвідали захід саме з метою ознайомитись та дізнатись більше про нові гібриди кукурудзи лінійки UNIVERSEED.

«На LNZ Hub приїхали спеціально аби дізнатись про нову лінійку американських гібридів UNIVERSEED. В обробітку нашого господарства перебуває близько 1,5 тис. га земель, половина з яких займає кукурудза. Поточний сезон характеризувався нерівномірними опадами, близько 70% полів відчувають дефіцит вологи. З компанією LNZ Group тісно співпрацюємо, купуємо насіння та хімію. На весну розглядаємо варіант сівби вже нових гібридів UNIVERSEED», — поділився враженнями від участі в LNZ Hub керівник ТОВ «Агропартнери-2009» (Сумська обл.) Сергій Жамардій.

Виконано за допомогою Disqus