Уряд почав звільняти недоброчесних керівників Держгеокадастру

23 жовтня 2019 525 0
Олексій Гончарук, прем‘єр-міністр України
politarena.com.uaОлексій Гончарук, прем‘єр-міністр України

Учора, 22 жовтня, Уряд відсторонив від виконання обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмилу Приходько. А до цього очільників ще в 12 областях. Про це повідомив прем‘єр-міністр Олексій Гончарук, передає «Урядовий портал»

Уряд вже звільнив 2 керівників регіональних управлінь Держгеокадастру в Одеській та Закарпатській областях.

Прем'єр-міністр проінформував, що найближчим часом на конкурсі Уряд обере чесного та патріотичного менеджера, який в короткі строки наведе лад та організує роботу всього Держгеокадастру.

«Дуже скоро проведемо конкурси і на посади керівників всіх територіальних управлінь. Якщо конкурс виграє людина, яка знову буде працювати в інтересах окремих осіб, ми її теж звільнимо. І так, поки не знайдемо чесних та добросовісних менеджерів в кожну установу. Ми зламаємо корупційну систему та будемо працювати в інтересах людей», — сказав прем’єр-міністр.

Він додав, що цього року до центрального апарату Держгеокадастру надійшло 1 116 скарг. З них 420 — на діяльність Головного управління ДГК у Київській області. Це найбільший показник серед усіх областей. Більше того, Київська область — лідер по показнику несвоєчасно розглянутих звернень громадян щодо надання дозволу на відведення земельних ділянок.

Виконано за допомогою Disqus