Сервіс моніторингу агропогоди Метео Фарм запустив мобільний додаток

27 грудня 2019 85 0
Сервіс моніторингу агропогоди Метео Фарм запустив мобільний додаток
Метео ФармСервіс моніторингу агропогоди Метео Фарм запустив мобільний додаток

Незалежний метеосервіс погоди «Метео Фарм» запустив додаток для iOS і Android. Про це розповів виконавчий директор «Метео Фарм» Дмитро Максименко в коментарі Latifundist.com.

«27 грудня 2018 р. ми запустили сервіс «Метео Фарм». Ми вдячні всім і кожному, хто виявив цікавість до нашого продукту. За цей рік ми отримали понад 1 300 заявок на реєстрацію, значно доопрацювали функціонал системи «Метео Фарм», додали нові внутрішні сервіси. Ми адаптували сервіс для аграріїв і розробили систему для того, щоб їм було комфортно і просто», — розповів Дмитро Максименко.

За словами розробників, додаток буде зручно використовувати в режимі офлайн. Умовно, перебуваючи на полях, де немає інтернет-покриття, можна буде отримати всі необхідні для роботи дані. Додаток автоматично закачує і зберігає останню інформацію, коли воно було підключено до мережі.

Також з додатком Метео Фарм зручно вивчати погодну аналітику, де б ви не знаходилися. Смартфон або планшет завжди під рукою і можна швидко отримати всю потрібну інформацію.

При правильному налаштуванні пуш-повідомлень користувачі зможуть завжди бути в курсі критичних значень або прогнозу погоди в їх регіоні.

Дмитро Максименко додав, що в розширеному доступі до сервісу «Метео Фарм» користувачі можуть відстежувати до 50 спеціалізованих показників на вибраному полі. А також вивчати історію погоди до 10 років і користуватися даними всій мережі метеостанцій «Метео Фарм» (понад 200).

Нагадаємо, що сервіс для моніторингу агропогоди «Метео Фарм» відкрив безкоштовний доступ до інформацію про погоду у всіх користувачів.

Розширений функціонал сервісу можна безкоштовно протестувати протягом 30 днів після реєстрації за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus