На Одещині затримали співробітників поліції за розбійний напад на фермера

24 січня 2020 203 0

Сьогодні, 24 січня, під час вчинення на Одещині розбійного нападу на фермера затримали діючого та колишнього правоохоронців. Прокуратура Одещини здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом розбою. Повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

«Так, до правоохоронних органів надійшла інформація про те, що 27-річний співробітник підрозділу спецпризначення поліції разом з 29-річним чоловіком, який звільнений з лав правоохоронців у 2019 р., та ще двома невстановленими особами намагається організувати розбійний напад на фермера в Окнянському районі для заволодіння коштами.

З метою захисту життя та здоров’я громадян правоохоронці попередили напад на підприємця, під час якого діючого поліцейського затримали в будинку потерпілого», — повідомили у відомстві.

Ще одного нападника затримали в Одесі. Зловмисник очікував своїх спільників, щоб розділити награбоване.

Місце перебування ще двох учасників злочину наразі встановлюється слідством.

Наразі вирішуються питання щодо оголошення затриманим особам про підозру та обрання їм запобіжного заходу. Також перевіряється причетність зловмисників до скоєння інших аналогічних злочинів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за ч.3 ст.187 КК України.

Нагадаємо, на Вінниччині поліцейський затримав зловмисників, які обікрали фермера. Двоє чоловіків, один з яких раніше мав судимість, в ніч з 20 на 21 січня в селі Костянтинівка проникли до господарських споруд місцевого фермера і викрали близько 700 кг металу.

Виконано за допомогою Disqus