Україна і Нідерланди створять двосторонню ділову раду

30 листопада 2015 57 0
Україна і Нідерланди створять двосторонню ділову раду
МінагропродУкраїна і Нідерланди створять двосторонню ділову раду

У Нідерландах було підписано угоду про створення двосторонньої Ділової ради між Торговельно-промисловою палатою України та Конфедерацією промисловості та роботодавців Нідерландів, про це заявив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко, пише прес-служба Мінагропроду.

За його словами, планується, що створена спільно між конфедерацією та Торговельно-промисловою палатою України ділова рада стане платформою для безпосередньої взаємодії підприємців двох країн, що входитимуть до її складу. У своїй діяльності вона сприятиме налагодженню бізнесових контактів, а також усуненню можливих проблемних питань чи бар’єрів для ведення двосторонньої торгівлі, забезпечуватиме ефективний зв'язок бізнесу із відповідними державними структурами обох країн, надаватиме практичні послуги підприємцям.

«Я впевнений, що підписання угоди стане вагомим кроком вперед у розвитку двосторонніх відносин в аграрній сфері. Створення двосторонньої ради відкриє нові можливості для співпраці малого та середнього бізнесу, а також посприяє створенню спільних підприємств та обміну бізнесовою інформацією», — зазначив Олексій Павленко.

Виконано за допомогою Disqus