До держпрограми компенсації вартості сільгосптехніки включено трактори Кий

26 серпня 2020 15402 0
До держпрограми компенсації вартості сільгосптехніки включено трактори Кий

Відразу 4 модифікації тракторів «Кий» потужністю 80-105 к.с., які збираються за ліцензією «Мінського тракторного заводу», в Україні цьогоріч включені до оновленого переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів. Про це пише Traktorist.ua.

Оновлений перелік техніки подається у Додатку до Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 06.08.2020 р. № 1485.

«Базова модель при виробництві тракторів «Кий» — це добре відомий трактор «Беларус 82.1», який оснащуються додатковим опціями відповідно до потреб споживачів. Зокрема потужніший двигун, передній міст балкового типу, підсилена до майже 4500 кг вантажопідйомність ЗНС, сучасний зовнішній вигляд завдяки пластиковому облицюванню, італійське пневмосидіння, кондиціонер, передні противаги та інше», — йдеться у повідомленні.

Трактор потужністю 105 к.с. у базовій комплектації з урахуванням 25% державної компенсації обійдеться клієнту у 533 тис. грн.

Перед тим як потрапити у продаж, трактори проходять на спеціальних стендах 3 стадії випробування. Сервісне обслуговування та запчастини доступні в усіх регіонах України.

«Трактори випускаються з 2002 р. на тракторному заводі «Укравтозапчастини». Все починалося на Ленінській кузні, а останніми роками конвеєр оновлено та розміщено на території заводу «Ніжинсільмаш», —  зазначає пресслужба «Укравтозапчастини».

Виконано за допомогою Disqus