Фермера-активіста Балуха жорстоко побили в Києві

9 вересня 2020 76 0

Вчора, 8 вересня, невідомі жорстоко побили колишнього політв'язня, а нині очільника партійного списку «Європейської солідарності» на місцевих виборах у Київській області Володимира Балуха. Про це повідомила пресслужба столичної поліції.

Зазначається, що близько півночі до поліції надійшла інформація від лікаря про госпіталізацію з тілесними ушкодженнями чоловіка 1971 р. народження. Правоохоронці встановили, що потерпілим є Володимир Балух.

«Попередньо встановлено: потерпілого госпіталізовано з тілесними ушкодження з ПКіВ «Гідропарк». Окрім цього, в чоловіка виявили відсутність мобільного телефона та банківської картки», — йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що нині займаються встановленням усіх деталей інциденту: оглядають місце нападу, встановлюють свідків та очевидців події. Також проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова кваліфікація цій події.

«Окрім цього, працівники поліції перебувають у лікарняному закладі, аби поспілкуватися з потерпілим, як тільки отримають дозвіл лікарів, щодо обставин вчинення правопорушення», — уточнили правоохоронці.

За інформацією іншого експолітв'язня та українського режисера Олега Сенцова, у Балуха зламана рука та ключиця, загрози його життю немає.

Виконано за допомогою Disqus