Mak Holding став членом Європейської асоціацій економістів-аграрників

9 вересня 2020 17 0
Mak Holding став членом Європейської асоціацій економістів-аграрників
Mak Holding

Агротрейдингова компанія Mak Holding, яка займається експортом пшениці з Чорноморського регіону та інших країн Європи на світовий ринок, стала повноправним членом Європейської асоціації економістів-аграрників (EAAE). Повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що цій події передувала успішна інтеграція Mak Holding на глобальному європейському ринку, впровадження найсучасніших технологічних і управлінських процесів на рівні світових стандартів.

Компанія Mak Holding очікує, що членство в Європейській асоціації економістів-аграрників дозволить значно розширити базу клієнтів, і стане новим етапом у розвитку компанії.

«Членство Mak Holding в ЕААЕ дозволить компанії ділитися успішним досвідом роботи і унікальними передовими рішеннями в аграрному секторі. ЕААЕ об'єднує економістів-аграріїв та інших осіб, які цікавляться проблемами сільськогосподарської і харчової промисловості та розвитку сільських районів в Європі», — зазначили у пресслужбі.

Основними цілями асоціації є: просування знань і розуміння економіки сільського господарства, особливо в європейському контексті; сприяє обміну досвідом, ідеями та інформацією між економістами в галузі сільського господарства. Членство в ЕААЕ є свідченням дотримання високих етичних стандартів ведення бізнесу та надійного партнерства.

Виконано за допомогою Disqus