В портах дорожчають кукурудза, пшениця та соя — огляд за тиждень з 21 по 25 вересня від Zernotorg.ua

26 вересня 2020 22061 0
В портах дорожчають кукурудза, пшениця та соя — огляд за тиждень з 21 по 25 вересня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться у Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно даних ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта 

В порту Миколаєва та портах Одеси ціна пшениці 2 класу продовжує оновлювати максимуми, вона перетнула позначку 7,3 тис. грн/т.

Пшениця 2 класу в порту Миколаєва стабільно дорожчала протягом тижня. Від початку тижня ціна зросла на 35 грн/т до 7 255 грн/т. Також протягом тижня дорожчали кукурудза та соя. Ціна соняшника зафіксувалась на позначці 13 550 грн/т.

В портах Одеси пшениця фуражна майже зрівнялась в ціні з пшеницею 2 класу — наразі вона коштує 7332 грн/т. Кукурудза в портах також дорожчала від початку тижня.

Перевірте себе, що ви знаєте про захист зернових і хвороб від шкідників. Захист рослин — справа складна і водночас надзвичайно важлива, адже саме від ефективної технології залежить весь майбутній урожай сільгоспкультур.

Перевірте, наскільки добре ви знайомі з цим процесом, як добре знаєте історію та сучасний стан на ринку ЗЗР.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus