В Україні прогнозують дощі та шквальний вітер

28 вересня 2020 233 0
В Україні прогнозують дощі та шквальний вітер
Kurkul.com

Упродовж усього тижня пануватиме мінлива хмарність. У вівторок, 29 вересня, очікуються значні опади, які охоплять західну та південну частину України, а також частково пройдуть в центральних та північних областях. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Вже 30 вересня опади охоплять всю територію України, саме цієї доби випаде найбільша кількість опадів. Також циклон продовжить вирувати й на початку жовтня в 1-2 числах. Лише у вихідні дні прогнозується суха та сонячна погода. Вітер переважатиме східного, південно-східного напрямку 2-9 м/с, однак на Заході пануватиме вітер північно-східного характеру.

Температура упродовж тижня у зв’язку з дощовою погодою трохи опуститься. Особливо зниження температури відчують на собі жителі західних областей, у нічний час вона коливатиметься від +2 до +15 °C, денна досягне відмітки +12…+24 °C.

На Півночі вночі +6…+14 °C, вдень +14…+23 °C, в центральних областях нічна температура опуститься до +6…+15 °C, денна знаходитиметься в межах +15…+26 °C. На Сході вночі +10…+18 °C, вдень +15…+26 °C, в південних областях нічна температура складе +9…+19 °C, денна температура повітря прогріється до +18…+27 °C.

Температура ґрунту знаходитиметься в межах +8…+16 °C, на Заході знижуватиметься до +6 градусів, а в південних областях максимально підніметься до +18 °C.

Читайте актуальні матеріали на сайті:

Виконано за допомогою Disqus