Підприємець з Дніпропетровщини відкриє крафтову сироварню за грант від Епіцентру

28 вересня 2020 100 0
Підприємець з Дніпропетровщини відкриє крафтову сироварню за грант від Епіцентру
Епіцентр К

Фермер з Дніпропетровщини Іларіон Єськов завдяки гранту від компанії «Епіцентр К» відкриє крафтову сироварню, оснастивши її професійним обладнанням. Повідомляє пресслужба компанії. 

Зазначається, що Іларіон Єськов уже понад 15 років займається підприємництвом. Він працював в сфері торгівлі.

Знайти свою нішу фермеру допоміг випадок. З однієї з поїздок за кордон дружина Іларіона привезла швейцарський сир грюйер. Він так сподобався подружжю, що вони вирішили спробувати приготувати його самостійно. Цей досвід був дуже вдалим — всі 10 головок сиру були реалізовані за ринковими цінами.

Особливістю цього сиру є те, що він повинен визрівати мінімум три роки, через що виробництво витриманих сирів в Україні практично не розвинене.

Завдяки гранту в розмірі 500 тис. грн від Епіцентру, подружжя Єськові планують відкрити невелику домашню сироварню, оснастивши її професійним обладнанням (сироварня, пастеризатор, ванна для засолу, камера для визрівання сиру).

Плани у підприємців амбітні — реалізовувати свою продукцію не лише через локальні торговельні мережі, але і відкрити власний магазин преміальних продуктів харчування, зіркою в якому буде сир власного виробництва.

«Спасибі компанії« Епіцентр К», яка повірила в мене! Завдяки цьому вже зовсім скоро українці зможуть поласувати нашим натуральним сиром, який буде нічим не гірше відомого швейцарського », — розповів Іларіон Єськов.

Довідково: У Києві відбувся четвертий фінал проекту «Мільйони добрих справ» національної мережі торгових центрів «Епіцентр». Таким чином, стали відомі імена всіх 20 українських підприємців, які отримали в якості грантів від компанії «Епіцентр К» майже 10 млн гривень.

Читайте також: В Україні створять Національний комітет порятунку молочної галузі

Виконано за допомогою Disqus