Прометей пропонує клієнтам насіння соняшника за акційною ціною

28 вересня 2020 4177 0
Прометей пропонує клієнтам насіння соняшника за акційною ціною

ГК «Прометей» пропонує фермерам, що зараз здають соняшник на елеватори компанії, акцію на насіння соняшнику для сівби наступного року. Про це розповіла Наіра Гороян, керівник відділу закупівель зернових та олійних культур ГК «Прометей» у матеріалі «Економіка агромаркету, або як купити дешевше і продати дорожче» на SuperAgronom.com.

Практично щороку аграрії мають лише дві проблеми: є урожай і немає врожаю. Якщо його немає, то й говорити ні про що, а от як урожай є, то зазвичай будуть проблеми з ціною на нього. Тому продати за пристойну ціну вирощене зерно — завдання, актуальне для кожного агровиробника.

«Ми пропонуємо конкурентні ринкові ціни на продукцію рослинництва, щоб аграріям було вигідно продавати свій урожай саме на наші елеватори. Чесна ціна та чесне і рівне ставлення до кожного клієнта, починаючи від агрохолдингів і закінчуючи дрібними фермерами — це наш принцип. Ми не ставимо обмежень на обсяги партій зерна, тобто якщо фермер хоче продати хоча б 100-200 кг, наприклад, пшениці чи соняшнику, на наших елеваторах без проблем їх куплять», — розповідає Наіра Гороян.

Вона наголошує, що для будь-яких обсягів закупівель умови для клієнтів рівні, ціни на зерно усім пропонуються однаково вигідні. Крім того, щороку група компаній впроваджує якісь новинки чи цікаві умови для аграріїв.

«Для фермерів, що зараз здають соняшник, ми пропонуємо акцію на насіння соняшнику для сівби наступного року. Слід зауважити, що через пандемію коронавірусу низка ключових країн-виробників насіння соняшнику — Франція, Італія, США, не змогли в цьому році закрити всі посівні площі ділянок гібридизації, тому можна очікувати навіть дефіцит по популярних позиціях гібридів соняшнику іноземної селекції. А наші клієнти зможуть отримати сертифікований посівний матеріал прямо зараз чи, за потреби, весною», — пояснила Тетяна Корольова, провідний менеджер із закупівель ЗЗР та насіння.

Читати за темою: Україна розпочала збір урожаю соняшника

Виконано за допомогою Disqus