В Україні запустили новий завод з виробництва міндобрив

15 жовтня 2020 209 0
В Україні запустили новий завод з виробництва міндобрив
Kurkul.com

Компанія «Українські мінеральні добрива» ввела в експлуатацію комплекс з виробництва мінеральних добрив в м.Кривий Ріг. Повідомляє AgroPolit.com.

«Виробничий комплекс з компактуванню азотно-сірчаних і комплексних добрив, створених на основі сульфату амонію в Кривому Розі почав працювати на повну. Ми інвестували понад $ 11 млн доларів в те, щоб українські аграрії отримали якісний продукт, вироблений в Україні і з української сировини, і вже готові постачати його в будь-який куточок країни», — повідомили в компанії.

Завод дозволяє виробляти тверді полікомпонентні добрива, адаптовані до вимог певного регіону, ґрунту, культури й кліматичних умов. З наступного року завод планує розширити асортимент і збільшити потужності для виробництва вітчизняних добрив третього покоління.

Довідка: у 2018 р. стало відомо, що ТОВ «Українські мінеральні добрива» планує перепрофілювати в комплекс по переробці та зберіганню мінеральних добрив один із  цехів «Криворізького центрального рудоремонтного заводу» (КЦРЗ).

Читати за темою: Україна скасувала мита на ввезення російських добрив, залишивши ембарго

Виконано за допомогою Disqus