Вітчизняні виробники візьмуть участь в Онлайн Консиліумі з технології вирощування сої

9 жовтня 2020 172 0
Вітчизняні виробники візьмуть участь в Онлайн Консиліумі з технології вирощування сої
Kurkul.com

Наступного тижня, 14-16 жовтня, провідні вітчизняні компанії-виробники насіння, добрив та ЗЗР візьмуть участь в Аграрному Онлайн Консиліумі, на якому буде розглядатися технологія вирощування сої. Захід відбуватиметься за участі кращих  профільних університетів та дослідних станцій різних країн. Про це Kurkul.com повідомила компанія-організатор Тревелайт.

Зазначається, що до участі в консиліумі долучаться провідні компанії сфери АПК. А саме: МХП, «Кернел», «Український Аграрний Холдинг», «ТАС Агро», ТОВ «Вілія», Vitagro, UKRAVIT, «КВС-УКРАЇНА», «АХТ», «УкрАгроКом», ТОВ «Квадрат», а також HarvEast, «Ерідон», «Баришівська Зернова Компанія», «Укрхімпром» та Yara.

За словами Юрія Лисака, головного агронома групи компаній «Агро-Регіон», який був учасником першого дводенного Аграрного Онлайн Консиліуму, захід корисний, адже можна запозичати досвід боротьби з хворобами та живлення.

«Цей формат гарно «зайшов». Звичайно, онлайн семінар не можна порівнювати зі справжніми поїздками, коли є живе спілкування, можливість побачити, «пощупати» – це завжди краще. Але враховуючи реалії, а також беручи до уваги порівняння з декількома конкурентними продуктами, маю на увазі подібні тренінги, то по пшениці «зайшло на ура»! Була змога ставити запитання. Мені дуже сподобалось», — поділився він.

Нагадаємо, що починаючи з вересня і до січня щомісяця у форматі дводенного онлайн консиліуму консультанти з усього світу розповідатимуть про с/г культури — одна культура щомісяця.

Зареєструватись на Аграрний Онлайн Консиліум можна за посиланням.

Подробиці та умови проведення заходу дізнавайтесь за телефоном +38 097 996 50 47, +38 044 228 50 52 (Роман Гринишин — roman@travelite.com.ua).

За промокодом SuperAgronom — ціна на курс з 5 триденних модулів складе $850 або отримайте знижку 10% на кожен модуль по твоїх культурах!

Виконано за допомогою Disqus