Ферма на прокачку: цифрові підходи в організації процесу збирання кукурудзи

3 листопада 2020 58 0
Ферма на прокачку: цифрові підходи в організації процесу збирання кукурудзи
Kurkul.com

Цифровізація агрохолдингу Grano Group набирає обертів, у систему управління агробізнесом AgroOnline вже внесено 80% даних з полів компанії. На черзі — збирання кукурудзи. У другому випуску відеопроекту про аграрні покращення «Ферма на прокачку» дізнавайтесь про цифрові підходи в організації процесу збирання врожаю, оцінку поточного стану справ та аналіз можливих ризиків.

Готуючись до збирання «цариці полів» у Grano Group націлені максимально ефективно використати існуючий ресурс та потенціал системи AgroOnline. 

У свіжому випуску проєкту «Ферма на прокачку» дізнавайтесь про таке:

  • як проходила Інтеграція даних з полів Grano Group у систему AgroOnline;
  • передзбиральна оцінка врожаю та стан посівів кукурудзи у Київському та Чернігівському кластерах агрохолдингу;
  • особливості роботи відділу підтримки, інтеграції та диспетчеризації AgroOnline;
  • плани на контрактування врожаю, підготовка техніки, оцінка можливих ризиків.

Не обійшлось і без проблем, зокрема, через збій синхронізації даних, у Grano Group ризикують втратити 5 га кукурудзи. Як вирішуватимуть цю задачу спільно з фахівцями AgroOnline, дізнавайтесь згодом у свіжих випусках відеопроекту «Ферма на прокачку».

Нагадаємо, Latifundist.com запустив новий відеопроект на YouTube під назвою «Ферма на прокачку». Разом з фахівцями з компанії AgroOnline (комплексна система управління агробізнесом) аграріям покажуть, як оцифровуються аграрні підприємства на прикладі Чернігівського кластера агрохолдингу Grano Group.

Виконано за допомогою Disqus