На Івано-Франківщині виготовлятимуть фруктові чипси

3 листопада 2020 54 0
На Івано-Франківщині виготовлятимуть фруктові чипси
pixabay.com

Фермерське господарство «Агроекотехнологіі», яке розташоване в с. Олеша Івано-Франківської обл., офіційно запустило виробничі лінії з виготовлення фруктових чипсів, сухих порошків для подальшого їх використання у харчовій, кондитерській, фармацевтичній та парфумерній промисловості.

Про це повідомив Тарас Висоцький, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства на своїй сторінці у Facebook.

«Основою діяльності ФГ є сушіння плодів і ягід та виготовлення фруктових і овочевих чіпсів, сухих натуральних порошків (в тому числі інуліну) для подальшого їх використання у харчовій промисловості», — зазначив він.

Тарас Висоцький наголосив, що такі підприємства є критично важливими у розвитку сільських територій. Це робочі місця та податки у бюджети цих територій. 

«Щиро радий, що такі підприємства створюють в Україні. Сподіваюсь, державна підтримка і надалі буде стимулювати виникненню і створенню все більшої кількості аналогічних підприємств по всій території України», — написав заступник міністра.

Читати за темою: Переробники яблук можуть зупинити закупівлі через зростання цін

Виконано за допомогою Disqus