Чеська компанія представила польову вантажівку

21 листопада 2020 1041 0
Чеська компанія представила польову вантажівку
traktorist.ua

Чеський виробник Tatra представив польову модифікацію чотиривісного вантажного авто Tatra Phoenix для роботи зі змінними кузовами. Про це повідомляє Тraktorist.ua.

Зазначається, що нова модель створена разом із чеським представником відомого німецького виробника Fliegl компанією Parma Servis. Чотиривісний Tatra Phoenix має повну масу 36 т із заднім візком-тридемом. На шасі змонтовано механізм для роботи зі змінними кузовами Parma PA-NVN F.

«Зокрема, це може бути бункер на 35 м³, у якому можна перевозити до 18 т вантажів. Замість бункера можна встановити якийсь інший конструктивний елемент, наприклад, розкидач добрив. При цьому місткість причепа становить 25 м³, а вантажопідйомність – 14 т. Відповідно, Tatra Phoenix перетворюється на автопоїзд, котрий перевозить до 60 м³ корисного вантажу», — йдеться у повідомленні.

Tatra Phoenix має незалежну підвіску, потужний двигун Paccar MX-13 на 530 к.с., а також привід на три осі із чотирьох. Це дає змогу упевнено почуватися на в’язкому ґрунті у польових умовах. Цьому сприяє й можливість встановлення широких шин.

Читати за темою: Шведський виробник представив 2-метровий причіп-самоскид

Виконано за допомогою Disqus