Агротехнології вирощування ріпаку — досвід закордонних експертів

7 грудня 2020 84 0
Агротехнології вирощування ріпаку — досвід закордонних експертів
Тревелайт

Четвертий Аграрний Онлайн Консиліум відбудеться 16-18 грудня. Під час заходу провідні науковці світу та консультанти дорадчих служб найавторитетніших університетів світу розкажуть про ріпак: живлення, агрономію, захист від хвороб та шкідників. Про це Kurkul.com повідомила компанія-організатор «Тревелайт».

У перший день будуть розглянуті питання живлення (ґрунтового і позакореневого). Другий день буде присвячений питанням агрономії (обробіток ґрунту, строки, агротехнічні прийоми, техніка). Третій день буде присвячений захисту та лікування культури від хвороб, боротьби зі шкідниками та бур'янами.

Спікери заходу:

  • Брайан Арналл (США) — доцент кафедри рослинництва та ґрунтознавства Університету штату Оклахома, займається дорадництвом, викладанням та дослідженнями. Його програма зосереджена безпосередньо на впровадженні технологій точного землеробства та методик живлення з акцентом на конкретні польові умови;
  • Павел Бочар (Німеччина) — консультант з рослинництва та розвитку у компанії Hanse-Agro;
  • Кірк А. Хаватт (США) — доцент кафедри рослинництва у Державному університеті Північної Дакоти, координатор бакалаврських програм  у галузі рослинництва та вивчення бур’янів, а саме однорічних. Вивчає заходи боротьби з бур’янами, стійкими до гербіцидів, такими як вівсюг звичайний, лисохвіст, кохія та витка гречка берізкова. 
  • Джанет Нодель (США) — ентомолог, професор Державного університету Північної Дакоти, відповідає за контроль шкідників у полях, садах, присадибних ділянках та парках, також є керівником впровадження Програми Інтегрованого Контролю Шкідників та спеціалізується на злакових, сої, картоплі, ріпаку та соняшнику.
  • Луїс дель Ріо Мендоса (США) — професор кафедри фітопатології Державного університету Північної Дакоти, наукові інтереси включають епідеміологію та лікування грибкових хвороб польових культур з акцентом на захворювання, спричинені склеротиніозом (Sclerotinia sclerotiorum). Активно досліджує канолу, ріпак. Викладає аспірантам курс на тему «Епідеміологія хвороб рослин»;
  • Андреас фон Тідеманн (Німеччина) — професор кафедри рослинництва, фітопатолог та спеціаліст з захисту рослин в Геттінгенському університеті імені Георга Августа, має ступінь доктора наук у галузі з патології рослин/грибкових хвороб культур та ступінь магістра у галузі агрономії у Геттінгенському університеті імені Георга Августа. Викладає курси із захисту культур, що становлять основу більш спеціалізованих модулів, та інтегрованого захисту культур як головного напряму модулів.

Підключення до онлайн-сесій буде проходити через платформу ZOOM.

Зареєструватись можна за посиланням.

За промокодом SuperAgronom — отримаєте знижку 10% на кожен модуль за обраними культурам!

Виконано за допомогою Disqus