Експерт розповіла, чому варто інвестувати у свинарство

18 грудня 2020 3253 0
Експерт розповіла, чому варто інвестувати у свинарство
Kurkul.com

У першому випуску «Твоє свиняче діло» експерт Андрій Білоус, провідний фахівець із годівлі компанії «КВС-УКРАЇНА», дізнався в Оксани Юрченко, президента Асоціації «Свинарі України», чому варто інвестувати у свинарський бізнес і які напрямки є найбільш перспективними. Про це йдеться у відео «Унікальність свинарського бізнесу: виробництво, інвестиції та попит» на YouTube-каналі KWS UKRAINE.

«Це та галузь, яка приваблює непрофільних людей. Окупність інвестицій займає 2 місце після виробництва м’яса птиці. Цей ринок ще має  простір для розвитку. Зокрема тому, що він є дефіцитним. Українці споживають свинини більше, ніж домогосподарства спроможні забезпечити. Саме тому виробники, які вкладають у розширення, виробничі потужності, мають нішу для розвитку бізнесу», — наголосила фахівець.

Вона зазначила, що український споживач не надто вибагливий. Саме тому виробники, які будуть розумітися на тому, куди прямувати та як випустити унікальний продукт, будуть мати перевагу над іншими виробниками.

«Сільгоспвиробники мають працювати над якістю свого продукту. Адже якщо він буде неякісним, то відповідно не буде реалізації. Вся продукція має суворо контролюватися, що найближчим часом буде реалізовано», — наголосила вона.

Також вона зазначила, що вартість продукції формується від попиту. А маючи власну переробку, можна стати ближче до споживача, яка дає можливість реалізувати всю концепцію. 

Виконано за допомогою Disqus