Аграріям пропонують рішення для подвійного захисту соняшнику від вовчка

22 грудня 2020 77 0
Аграріям пропонують рішення для подвійного захисту соняшнику від вовчка

З метою надійного захисту від вовчка соняшникового, компанія MAS Seeds оголошує економічно вигідну акційну пропозицію для виробників соняшника Південно-Східної України. Повідомляє SuperAgronom.com.

Як зазначає виробник, при покупці кожних 5 мішків гібридного насіння соняшнику MAS 93.CP та 1 каністри гербіциду Євролайтнінг® Плюс виробники отримають другу каністру гербіциду Євролайтнінг® Плюс у подарунок з повним покриттям технології Clearfield® Plus на кожні 10 га посівів.

Зі слів керівника відділу маркетингу компанії MAS Seeds Ольги Молокович, пакетна пропозиція діє до 30 квітня 2021 р. і розповсюджується на гібридне насіння соняшнику MAS 93.CP французької селекції та виробництва MAS Seeds 2019 року, придбане через офіційних дистриб’юторів MAS Seeds Україна.

«На жаль, вовчок розповсюджується дуже швидко: цього року спостерігали його і в північних і в західних областях. Ми вважаємо, що на сьогодні єдиним рішенням, здатним зупинити швидке розповсюдження вовчка Україною, є використання технології Clearfield® Plus. Наша компанія має готове рішення на кожні 10 гектарів посівів соняшнику», — зауважила Ольга Молокович.

Методи захисту соняшника від вовчка відомі: це і дотримання мінімальної сівозміни мінімум 3 роки перед посівом соняшника на цьому самому полі, і використання системи глибокого обробітку ґрунту, щоб уникнути розповсюдження насіння паразита з вітром або дикими тваринами. Але для найважчих ситуацій на полях, уражених вовчком, у MAS Seeds рекомендують використовувати подвійний захист, а саме, гібрид стійкий проти вовчка та придатний до технології Clearfield® Plus у поєднанні із гербіцидним захистом.

«МАS 93.CP — середньостиглий високопродуктивний гібрид соняшника MAS Seeds. Стійкість проти вовчка раси G у поєднанні з технологією Clearfield® Plus забезпечують подвійний захист посівів соняшнику в регіонах, найбільш уражених вовчком. Високий потенціал урожайності гібрида МАS 93.CP зумовлений як покращеним генетичним потенціалом, так і високою толерантністю до гербіциду, підтвердженою багаторічними дослідженнями відділу R&D компанії MAS Seeds на полях України», — повідомили у компанії MAS Seeds.

Зазначається також, що МАS 93.CP має високу стійкість до фомопсису та нових рас несправжньої борошнистої роси. Він відноситься до екстенсивних гібридів і допоможе отримати максимальний урожай на полях з невисокою родючістю.

Виконано за допомогою Disqus