Vitagro Partner виводить на ринок нові високоефективні препарати

12 лютого 2021 232 0
Vitagro Partner виводить на ринок нові високоефективні препарати
Vitagro PartnerVitagro Partner виводить на ринок нові високоефективні препарати

У 2021 р. компанія Vitagro Partner виводить на ринок ряд нових високоефективних препаратів. Повідомляє пресслужба компанії.

Зазначається, що нові  препарати в залежності від класу хімічних сполук, що входять до складу, мають різний механізм дії на збудників хвороб, спектр фунгіцидної активності, типу метаболізму, швидкості розкладання в рослинах і ґрунті.

Групу гербіцидів поповнили 6 нових препаратів: Аліда, Баклер Форте, Кінг, Прайд, Тамерлон, Флорус.

«Ці препарати націлені на знищення бур’янів, що переважають на території України.  Препарати можна розділити на  ґрунтові, післясходові та системні гербіциди й десикант суцільної дії призначені для знищення одно- та багаторічних, злакових та дводольних бур’янів і підсушування рослин», — розповіли у Vitagro Partner.

Групу протруйників поповнили 3 препарати:

  • фунгіцидної дії — Сет (Дифеноконазол, 30 г/л+ ципроконазол, 6,25 г/л.);
  • інсектицидної дії — Локер (Тіаметоксам, 350 г/л) протруйник для захисту буряків цукрових, соняшнику, кукурудзи, ріпаку, картоплі, льону, сорго та інших культур від ґрунтових і післясходових шкідників (упродовж 6-8 тижнів) — жуків, тлі, мух та жужелиці;
  • системно-інсектицидний протруйник контактно-кишкової дії з пролонгованим ефектом для боротьби з комплексом шкідників сходів в посівах пшениці, кукурудзи, соняшника та буряків цукрових — Такер (Клотіанідин, 600 г/л.).

«Ці препарати більшою мірою орієтовані на обробку насіння на заводах, що дозволять суттєво зменшити вартість посівної одиниці ріпаку, кукурудзи та соняшника, як результат буде позитивна динаміка по оптимізації виробничих витрат партнерів. Одночасно, ці протруйники можуть застосовуватись у господарствах. Препарати контролюють широкий спектр хвороб та ґрунтових і ранньопіслясходових шкідників та мають високу окупність», — пояснили в компанії.

Також портфель поповнився новітніми інсектицидами для eco-friendly виробників: Енсіс (Альфа-циперметрин, 100 г/л.) та  Ацентам (Ацетаміприд, 200 г/кг.). Вони володіють контактно-системною дією і включають діючі речовини з різними механізмами дії. Це високоефективні інсектициди контактно-шлункової дії групи синтетичних піретроїдів для знищення широкого спектру шкідників культурних рослин.

Цього року асортимент також розширився десикантом Феон (Дикват дибромід, 150 г/л.). Препарат має чітко виражену контактну дію, тому під час використання слід забезпечити максимальне покриття рослин, чого можна досягти використанням більшої норми виливу робочого розчину — від 200 л/га і більше. Механізм дії полягає у порушенні фізичних та біохімічних процесів у рослині, що послаблює водоутримуючу здатність клітин і приводить до їх загибелі, а у підсумку — і до висихання рослин. Висихання рослин відбувається за 4-7 днів, а за умов низьких температур, близько +10 °C, до 10 днів.

Виконано за допомогою Disqus