Волинські фермери розпочали підживлення полів мелясною бардою

3 березня 2021 1120 0
Волинські фермери розпочали підживлення полів мелясною бардою
Гнідавський цукровий завод

Аграрії Волині розпочали підготовку до весняно-польових робіт активно удобрюючи поля мелясною бардою. Про це повідомляє пресслужба Гнідавського цукрового заводу.

Спеціалісти переконують, що 10 тонн мелясної барди можуть замінити чотири мішки селітри, а беручи до уваги сьогоднішні ціни на добрива — це дуже вигідна пропозиція, тим більше, що мелясна барда є органічним добривом.

«Ми продовжуємо реалізовувати мелясну барду для провідних сільгосппідприємств Волині. Сьогодні досить велика зацікавленість цим органічним добривом, тим більше, що ціни для гуртовиків досить низькі. Барда вже довела свою ефективність, а сільгосппідприємства купують необхідне обладнання для внесення цього добрива», — розповів заступник директора з питань сировини Олександр Нікішин.

Зазначається, що мелясна барда пройшла всі необхідні експертизи вітчизняних та закордонних лабораторій, оцінивши вміст мінеральних добрив провідні спеціалісти рекомендували використовувати цей продукт для підживлення сільгоспземель.

Проект із реалізації був успішно втілений Гнідавським цукровим заводом: укладені відповідні договори на безперебійне постачання сільськогосподарським підприємствам регіону.

Читати за темою: 

Виконано за допомогою Disqus