В Україні вперше розпочнуть продаж мінеральних добрив у слінг-бегах

4 березня 2021 5670 0
В Україні вперше розпочнуть продаж мінеральних добрив у слінг-бегах
Group DF

На Черкаському «Азоті» розпочато будівництво лінії з пакування аміачної селітри у слінг-беги. Планується, що наприкінці березня на початку квітня нову лінію буде пущено в експлуатацію.

Про це повідомляє пресслужба Group DF, до складу якої входить підприємство.

Лінія буде максимально автоматизованою і на перших етапах дозволить пакувати до 300 т продукції на добу. Вартість інвестиційного проєкту — 3,7 млн грн.

Приміщення для нової лінії будується з нуля на території цеху з виробництва аміачної селітри М-9. Черкаський «Азот» стане першим в Україні виробником мінеральних добрив, який запропонує споживачам такий вид пакування.

Читайте також: Волинські фермери розпочали підживлення полів мелясною бардою

За словами  голови правління ПрАТ «Азот» Віталія Склярова, пакування аміачної селітри у слінг-беги дозволить оптимізувати логістичні витрати.

Він пояснив, що продукція в мішках транспортується залізницею лише в спеціально підготовлених критих вагонах, брак яких наразі гостро відчувається як в Укрзалізниці, так і у трейдерів.

«Продукцію в слінг-бегах можна буде відвантажувати у відкритих напіввагонах під тентами», — зауважив Віталій Скляров.

Для довідки: слінг-бег — об’ємне м’яке пакування, за допомогою якого можна швидко транспортувати великі партії продукції та захищати вироблені мінеральні добрива від впливу атмосферних чинників.

Виконано за допомогою Disqus