Claas представив оновлені трактори серії Arion 400

5 березня 2021 250 0
Claas представив оновлені трактори серії Arion 400
traktorist.ua

Компанія Claas представила покращені трактори серії Arion 400 з оновленим дизайном та двигунами екологічного класу Stage V. Про це повідомляє Traktorist.ua.

«Claas оновив модельний ряд тракторів Arion 400 в рамках введенням норм викидів Stage V. Нова концепція вищого класу дозволяє керувати більшою потужністю за допомогою системи Claas Power Management (CPM) у тракторах Arion 440 та пізніших моделях. Claas Arion 400 Stage V має потужнішу гідравлічну систему, збільшену вантажність та масу трактора», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що починаючи з осені цього року Claas планує запустити серійне виробництво тракторів Arion 400 з функціями, що підвищують продуктивність, у Британії та Ірландії. До асортименту ввійде нова флагманська модель Claas Arion 470 з максимальною потужністю 155 к.с. 

Читати також: На Кіровоградщині не вистачає професійних трактористів

Кабіна тракторів серії Arion 400 також отримала оновлення. Наразі доступна стандартна кабіна з високим дахом або скляним люком в ній, а також кабіна з низьким дахом або «панорамна» кабіна.

«Всі моделі оснащуватимуться 4-циліндровими двигунами Fiat Powertrain об'ємом 4,5 л з новітньою 4-клапанною технологією та  турбокомпресорами з проміжним охолодженням. Система подальшого очищення вихлопних газів Stage V працює за допомогою комбінації технології SCRoF (Selected Catalytic Reduction on Filter — вибіркова каталітична нейтралізація на фільтрі) та дизельного каталітичного нейтралізатора окислення (DOC)», — зазначають виробники.

Починаючи з моделі Arion 430 і вище, опційно може встановлюватися коробка передач Powershift Quadrishift (16*16 з чотирма групами та чотирма ступенями перемикання передач) або Hexashift (24*24 з чотирма групами і шістьма ступенями перемикання передач).

Функція Smart Stop призначена для полегшення навантаження, оскільки вона дозволяє автоматично відключати коробку передач при натисканні на гальмо, а також знову вмикати її при відпусканні педалі гальма.

Читати за темою: Датчики рівня пального окупляться за пів року — експерт

Виконано за допомогою Disqus