До України наближається справжня весна — синоптики

22 березня 2021 384 0
До України наближається справжня весна — синоптики
Kurkul.com

Упродовж тижня пануватиме сонячна метеокартина з частковою хмарністю. Також очікують короткочасні опади. Вітер переважатиме північного напрямку 2-9 м/с. Про це повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

«З 22 по 26 березня нічні температури в північних та центральних областях знаходитиметься у межах -4…+2°С, на Сході та Півдні -3…+4°С. В західних областях нічні температури опустяться найнижче -5…+4°С. Денні температури в північних, східних та центральних областях коливатимуться від +1 до +8°С, на Півдні  денні температури досягнуть відмітки +3…+11°С. Найвищої позначки температури досягнуть на Заході +1…+13°С. Мінімальні температури ґрунту на всій території України знаходитиметься в межах -1…+2°С», — прогнозують синоптики.

Зазначається, що справжня весна розпочнеться у вихідні дні. Температури стрімко поповзуть вгору. Нічні температури знаходитимуться в межах +1…+8°С. Денні температурні показники коливатимуться від +7 до +11°С, лише на Сході прохолодніше +7…+9°С. Максимально температури підійматимуться на Півдні до +13°С, в Закарпатській обл. досягнуть відмітки +15°С.

Читати за темою: Через погодні гойдалки взимку кількість бджолосімей зменшилася на 25% — фахівець

Виконано за допомогою Disqus