Ціни на с/г продукцію — огляд за 16 квітня від Zernotorg.ua

16 квітня 2021 7450 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 16 квітня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта   

Станом на 16 квітня в портах України продовжує дешевшати ячмінь. На Миколаївщині дещо відновили зростання пшениця та кукурудза. Дешевшає пшениця 2 класу та пшениця фуражна. Соняшник залишається стабільним. На Одещині ціни пшениці 2 класу, пшениці фуражної та соняшника від учора не змінилися.

Нагадаємо, в Україні можуть ввести квоти на експорт українського соняшнику і соняшникової олії з 1 травня до кінця 2020/21 МР. Після розпочатого резонансу у національній пресі, Кабмін підготував новий проєкт про квотування експорту соняшникової олії з України. Як це впливатиме на ринки, спостерігайте разом із Kurkul.com.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus