Мінагрополітики отримало кошти для повноцінного функціонування

16 квітня 2021 35 0
Мінагрополітики отримало кошти для повноцінного функціонування
pixabay.com

Верховна Рада України 15 квітня під час позачергового засідання прийняла у другому читанні Проєкт закону №5197−2 «Про внесення змін до додатків №3 та №4 Закону України «Про державний бюджет України на 2021 рік» щодо забезпечення діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України».  Про це повідомляє Інформаційне управління апарату Верховної Ради України.

Проєктом Закону вносяться зміни до додатків №3 та №4 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» в частині фінансування бюджетних програм діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державного агентства рибного господарства України та Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, за рахунок перерозподілу коштів між Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України і Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України.

Читати за темою: На підтримку АПК Одещини виділять 25 мільйонів гривень

Радою підтримано пропозицію збільшення передбачених у законопроєкті видатків споживання для Мінекономіки за бюджетною програмою «Керівництво та управління у сфері розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства» на 5,55 млн грн (з них оплата праці — на 3,56 млн грн, комунальні послуги та енергоносії — на 104,3 тис. грн).

А також зменшення на таку суму передбачених у законопроєкті видатків для Мінагрополітики за бюджетною програмою «Керівництво та управління у сфері агропромислового комплексу», у тому числі видатків споживання — на 5,45 млн грн (з них оплата праці — на 3,56 млн грн, комунальні послуги та енергоносії — на 104,3 тис. грн) і видатків розвитку — на 98,2 тис. грн.

Читати також: На підтримку органічного виробництва держава виділить 50 млн грн

Виконано за допомогою Disqus