Агрохолдинг випустить мільярд яєць з написом «Ситника геть»

29 квітня 2021 138 0
Агрохолдинг випустить мільярд яєць з написом «Ситника геть»
«Укрлендфармінг»

Агрохолдинг бізнесмена Олега Бахматюка «Укрлендфармінг», розпочав виробництво 1 млрд яєць із маркуванням «Ситника геть». Про це інформує пресслужба виробника.

«На поличках українських магазинів невдовзі з’явиться 1 млрд яєць з написом «Ситника геть». Ми вже почали їх виготовляти. Саме на тих двох найбільших в Європі фабриках, які НАБУ чомусь не помічає. Нехай кожне це яйце буде нагадуванням всім українцям, хто винен в тому, що великодній кошик для українців суттєво подорожчав, в тому, що тисячі людей опинились без роботи, а держава недоотримала величезні кошти», — пояснили в агрохолдингу.

В «Укрлендфармінг» зазначили, що у такий спосіб мають намір «привітати» Артема Ситника з шестиріччям перебування на посаді директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), якого агрохолдинг вважає винним у закритті своїх 29 ферм і 12 птахофабрик.

«Вже 5 років ми стикаємось з безпрецедентним тиском на нашу компанію з боку чиновників. В повноваженнях НАБУ переслідувати саме ТОП-чиновників за підозрою у вчиненні корупційних дій, але НАБУ не бореться з нечистими на руку чиновниками - НАБУ бореться з нами. Ця війна НАБУ з аграріями є наслідком особистісного конфлікту Артема Ситника з акціонером нашої компанії», — йдеться у повідомленні.

У компанії повідомили, що неодноразово звертались до Президента України Володимира Зеленського, Генерального прокурора, а також до Кабінету міністрів з проханням звернути увагу на беззаконня.

«Ми виходили на багатотисячні мітинги, ми передавали звернення за підписом 27 тис. працівників нашої компанії. Врешті нас підтримали більш ніж 150 депутатів від різних фракцій», — написали у відомстві.

Зазначається, що «Укрлендфармінг» є найбільшим агрохолдингом у Євразії. Вирощує зернові, виробляє яйця та яєчні продукти, вирощує велику рогату худобу, здійснює дистрибуцію техніки, добрив і насіння. «Авангард», що входить до нього, є найбільшим в Україні виробником яєць і яєчних продуктів.

Виконано за допомогою Disqus