Аграріїв запрошують на останній інтенсив з управління бізнесу Grow up: Agro

14 травня 2021 62 0
Аграріїв запрошують на останній інтенсив з управління бізнесу Grow up: Agro
depositphotos.com

Наступного місяця, 1 червня, пройде останній безкоштовний інтенсив навчального проєкту «Практичні інтенсиви Grow up: Agro», який на початку року запустили «Українська асоціація бізнесу і торгівлі» (UBTA), у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям і торгівлі (ITFC), «Офісом з просування експорту в Україну» при фінансуванні Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО). Про це повідомляє пресслужба UBTA.

Нагадаємо, практичний інтенсив розроблений для власників мікро-, малих та середніх підприємств, які займаються виробництвом та переробкою:

  • молока та м'яса;
  • овочів, фруктів та ягід;
  • кондитерських виробів;
  • аквакультури.

На учасників чекають топові спікери, корисна інформація про юридичні аспекти ведення бізнесу, практичні інсайти щодо продажів через соціальні мережі та на інтернет-майданчиках, активне спілкування із представниками супермаркетів та франчайзингових мереж, які поділяться вимогами та порадами для потенційних постачальників.

Також всі учасники отримують корисний workbook, де зібрано багато практичної інформації та корисних посилань. 

«Ми допрацювали програму, щоб ви отримали максимальну кількість інформації впродовж одного дня», — повідомили організатори.

Зареєструватися на другий інтенсив навчальної програми можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus