В Україні стартує національна кампанія з безпечності продуктів від малих виробників-фермерів

29 травня 2021 84 0
В Україні стартує національна кампанія з безпечності продуктів від малих виробників-фермерів

З червня за підтримки Програми USAID АГРО в Україні стартує національна інформаційно-адвокаційна кампанія з безпечності харчів від малих виробників-фермерів «А дитині можна?», інформує Kurkul.com.

«Малі та мікро фермери, які виробляють продукти на продаж, переважно не знають, що впливає на безпечність вироблених ними продуктів, та як зробити своє виробництво безпечнішим. Порушуючи технологію виробництва, правила гігієни, внесення добрив чи зберігання, фермер може свідомо чи ні продавати небезпечні для здоров'я продукти», — зазначають в USAID АГРО. 

Кампанія «А дитині можна?» допоможе фермерам, споживачам, і представникам влади відповісти на питання — які фермерські продукти можна дитині, та що означає відповідально виробляти і свідомо споживати харчі.

Кампанія запропонує фермерам і споживачам різноманітні креативи й активності, щоб краще розібратися у питаннях виробництва і вибору безпечних харчів й триватиме 9 місяців, з 3 червня 2021 р. до 1 лютого 2022 р.

Кампанія проводиться за підтримки Програми USAID АГРО та імплементується маркетинговою та комунікаційною агенцією BeCentric.

Детальніше про кампанію дізнавайтесь за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus