Фермерам продемонстрували в роботі зернозбиральний комбайн Fendt IDEAL 9T

24 листопада 2021 6733 0
Комбайн Fendt IDEAL 9T в роботі на кукурудзі
Kurkul.comКомбайн Fendt IDEAL 9T в роботі на кукурудзі

Компанія Fendt провела українським аграріям демонстрацію гусеничного зернозбирального комбайна моделі IDEAL 9T під час дня поля AgriLab Farming. Сільгоспмашина працювала на збиранні кукурудзи на полях Чернігівщини. Про це повідомляє Traktorist.ua.

За словами Віталія Панічерського, продукт-спеціаліста корпорації AGCO, були продемонстровані наступні показники:

  • мінімальна врожайність — 6 т, максимальна — 8,5 т;
  • швидкість збирання: мінімальна — 8 км/год, максимальна — 10,5 км/год; 
  • витрата пального — 13 л/га;
  • потенціал машини — 100 т/год.

«Відносно якості роботи комбайна, то нам дуже сподобалося, а саме логістика, оперативність, швидкість роботи та звичайно якість збирання і подрібнення, адже наше господарство є нестандартним і ми до кожного поля підходимо технологічно та враховуючи те, що у нас є різні технології і без обробітку і Strip-till, тому для нас дуже важливо якісне подрібнення рештків. Цей комбайн показав, з того що я бачив, найкращий результат, все просто супер», — зазначив Ярослав Бойко, керівник компанії AgriLab.

Аграрій із Сумщини із зембанком 1,5 тис. га Володимир Даниленко розповів, що також задоволений роботою машини.

«Сьогодні під час демонстрації представлений комбайн IDEAL нас зацікавив та ми задоволені його роботою. Роторний комбайн для кукурудзи — це краще через продуктивності, в ньому більша площа сепарації і відповідно менше пошкодження зерна», — додав Володимир Даниленко, агроном агрокомпанії «Будліс Експорт».

Також свою думку щодо зернозбиральної машини висловив й головний агроном компанії «Агро Регіон» Юрій Лисак

«Комбайн лише декілька років тому з’явився на ринку та дійсно це непогана машина, ми приглядаємося до неї. Якщо глянути по сьогоднішній демонстрації, то спочатку були невеликі втрати та хлопці налаштували і машина працює непогано та показує доволі гарну продуктивність», — підсумував головний агроном «Агро Регіон».

Читайте також: Українські аграрії одні з перших зможуть придбати двороторні дрони XAG V40

Виконано за допомогою Disqus