Фермер із Київщини зробив Новорічний подарунок селянину, у якого вкрали коня

3 січня 2022 258 0
Фермер із Київщини зробив Новорічний подарунок селянину, у якого вкрали коня
Kurkul.com

Напередодні Нового 2022 р. фермер із Київщини Олег Балагура подарував селянину Михайлу Музиченку жеребну кобилу. Організували цю благодійну акцію команда агромедіахолдингу Latifundist Media. Про це пише Zemliak.com.

Як зазначається, 28 грудня 2021 р. на запрошення Олега Балагури 71-річний мешканець села В’язівка з Житомирщини Михайло Музиченко разом із членами команди Latifundist Media завітали на конюшню господарства.

Саме там літній чоловік зміг сам обрати собі нового помічника по господарству замість того, що в нього вкрали восени. Як подарунок Михайло Васильович обрав собі кобилу з кличкою Околиця, яка, до всього, перебуває нині на останньому місяці вагітності.

Історію Михайла Музиченка раніше опублікували на Zemliak.com та разом із сайтами-колегами з Latifundist Media оголосили благодійну акцію — збір коштів на нового коня й реманент для пана Михайла. 

За декілька годин на оголошення відгукнувся засновник господарства «Агро-Дібрівка» Олег Балагура і сказав, що подарує нашому герою коня зі своєї конеферми.

«Ваша задача — цю тварину любити й берегти. Бо наші коні це дуже відчувають і цінують. Бувало так, якщо щось не сподобається, то й вертались до нас у конюшню!», — дав важливу настанову Олег Балагура новому власнику.

Водночас Михайло Музиченко досі не вірить, що це по-справжньому і просто у захваті від такого подарунка.

«Я прожив довге життя, але ніколи не думав, що таке може бути насправді! До кінця дня молитимуся за здоров’я і життя тих людей, які зробили це все реальним», — зазначив Михайло Музиченко.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus