Південнокорейський зернотрейдер передав Україні $500 тисяч

14 березня 2022 74 0
Південнокорейський зернотрейдер передав Україні $500 тисяч
Kurkul.com

Компанія POSCO International перерахувала півмільйона доларів гуманітарної допомоги Україні. Повідомляє Kurkul.com.

«Україна зараз переживає дуже складний період у своїй історії, але мужність та героїзм українців впевнено ведуть до перемоги. Кожен намагається зробити все можливе, аби допомогти Україні вижити. Багато працівників зернового термінала «ММВ»  допомагають волонтерам та територіальній обороні міста», — йдеться в повідомленні. 

Крім того, генеральний директор MMW Цой Ха Він заявив, що знаходиться постійно на зв'язку з новим послом України, а в посольстві України в Кореї вже створено рахунок для пожертв за підтримки наших корейських компаній та спільноти. 

«Багато наших корейських колег та друзів люб'язно пожертвували кошти самостійно і продовжують це робити на підтримку України, крім того, їхні сім'ї та друзі також беруть активну участь у цій благодійній діяльності», — розповів він. 

Нагадаємо, українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Колекція складається з патронів розфарбованих у кольори прапора України та кольори прапорів країн, які підтримують Україну у військовій боротьбі з Росією.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus