Бізнес директор BEDNAR провів зустріч із дилерами в Україні

14 травня 2022 49 0
Ян Беднар, бізнес директор компанії BEDNAR FMT
BEDNARЯн Беднар, бізнес директор компанії BEDNAR FMT

Цього тижня Ян Беднар, бізнес директор компанії BEDNAR FMT, відвідав Україну та зустрівся з українськими дилерами — Компанією ЛАН, Агроресурс, НФМ Агро та Тайтен Машинері Україна, для обговорення актуальної ситуації на ринку України в умовах війни. Про це повідомляє Traktorist.ua.

Ян Беднар сподівається, що міжнародна спільнота зробить все можливе, щоб розблокувати Чорне море для експортування українського зерна, адже на сьогодні це одна з найбільших проблем для аграріїв.

«Я зараз біля кордону з Польщею. Ось там українсько-польський кордон. Я знаходжуся на території України. Протягом останніх декількох днів я був у діловій поїздці Україною. Я б навіть сказав, це більше була поїздка для розуміння, що відбувається в Україні зараз. Я проїхав з Західної до Центральної частини країни. Основною метою мого візиту було зустрітися з моїми бізнес-партнерами, моїми українськими друзями, поговорити з аграріями та дізнатися більше про ситуацію», — зазначив Ян Беднар.

Читайте також: В Україні продали перший плуг Lemken Juwel 10

Ян зізнається, що завдяки поїздці дізнався багато. 

«Це була дуже емоційна поїздка, тому що це не легко жити тут зараз. Минулої ночі я зупинився в готелі. Було багато повітряних тривог. Це було щось нове в моєму житті. Це не хороші відчуття. Я тільки можу уявити, як люди живуть з цими відчуттями та сиренами постійно, кожної ночі. Це реально важко. Ви знаєте, що ми працюємо в аграрному бізнесі. Я займаюся цим вже 15 років. І ця ситуація в Україні для мене щось дуже, дуже нове, — додав бізнес директор компанії BEDNAR FMT.

Директор компанії BEDNAR FMT додав, що найбільша проблема в Україні це звичайно війна. Але, говорячи про сільське господарство, треба зазначити, що українські фермери наразі в дуже складній ситуації.

«Головна проблема, з якою вони зіткнулися, це неможливість експорту зерна. Чорне море заблоковано, тож вони в доволі складній ситуації. Я дуже сподіваюся, що міжнародна спільнота, ЄС, США і інші, зможуть відкрити Чорне море і дати українським аграріям можливість експортувати їх врожай. Це питання важливе не тільки для України, це питання важливе для всього світу», — підсумував Ян Беднар.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus