Бренд Агрохімічні технології презентував 5 нових препаратів

28 грудня 2022 165 0
Бренд Агрохімічні технології презентував 5 нових препаратів
АХТ
  • АХТ презентував нові препарати для сезону 2023
  • Серед новинок 2 інсектициди та 3 гербіциди

Український бренд «Агрохімічні технології» (АХТ) презентував 5 нових препаратів: 2 інсектициди та 3 гербіциди. Це монопрепарати з покращеними формуляціями, оптимізованими концентраціями діючих речовин та посиленими ад’ювантами. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі АХТ.

«Протягом попередніх двох сезонів бренд «Агрохімічні технології» випустив 18 нових продуктів. У сезоні 2023 року презентуємо 5 нових і як завжди технологічних продуктів з лінійки базових. Звісно, з покращеними формуляціями, з переглядом складу ад’ювантів», — розповів Євгенія Вітер, керівник відділу маркетингу АХТ. 

Новинки сезону 2023:

  • Лаготрин (лямбда-цигалотрин, 250 г/л) — піретроїд в мікрокапсулах, незалежний від погодних умов. Контактно-кишковий інсектицид із репелентними властивостями для боротьби зі шкідниками у складних погодних умовах. Має підвищену стійкість до високих температур, УФ-випромінювання, впливу рН шляхом препаративної форми мікрокапсульованої суспензії.
  • Асистент Максі (ацетаміприд, 400 г/л) — системний інсектицид для захисту культур в період цвітіння проти широко спектру шкідників. Безпечний для бджіл, джмелів та корисної ентомофауни у рекомендованих нормах.
  • Етасил (етаметсульфурон-метил, 750 г/кг) — післясходовий гербіцид для захисту посівів ріпаку та соняшнику. Гербіцид системної дії для контролю однорічних дводольних бур'янів (в тому числі більшість хрестоцвітних) у посівах ріпаку та соняшнику. Відмінний партнер в бакових сумішах: закриває широкий спектр бур’янів на ріпаку у парі з Діларом та повний спектр бур’янів на сульфо-стійкому соняшнику у парі з Гренадером
  • Толазин Ультра (S-метолахлор, 468 г/л + тербутилазин, 281 г/л) — комбінований ґрунтовий та післясходовий гербіцид системної дії проти основних однорічних злакових та дводольних бур'янів.
  • Геліос Максі (амонійна сіль гліфосату, 757 г/кг) — системний гербіцид суцільної дії проти однорічних та багаторічних дводольних і злакових бур’янів.

Детальніше про нові препарати від команди бренду АХТ дивіться у записі вебінару:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus