Названо чемпіона дистрибуції на українському аграрному ринку

31 грудня 2022 273 0
Названо чемпіона дистрибуції на українському аграрному ринку
Kurkul.com

За приростом продажів у 2022 році компанія LNZ Group стала безумовним чемпіоном дистрибуції на українському аграрному ринку. Про це йдеться у матеріалі «Розвиток в умовах війни. Підсумки року від LNZ Group» на Latifundist.com.

«За підсумками сезону LNZ Group — один з кращих агродистриб’юторів країни. За об’ємами продажів насіння та ЗЗР компанія зайняла друге місце в Україні. А у сегменті продажів насіння кукурудзи вже не перший рік компанія утримує перше місце. Продажі насіння UNIVERSEED мають стабільне зростання й у 2022 р. показали приріст на 15% із зернових гібридів і на 20% із силосних», — зазначається у матеріалі.

Читати за темою: Стало відомо, які гібриди кукурудзи UNIVERSEED показали цьогоріч найвищу врожайність

При цьому в сезоні-2022 компанія приділила велику увагу також просуванню лінійки гібридів соняшника Strube. Нагадаємо, що LNZ Group є ексклюзивним дистрибʼютором соняшнику Strube в Україні

Наразі портфоліо Strubе налічує 12 гібридів. Також компанія презентувала аграріям новинку сезону-2023 — гібрид Капеа ШТ.

Також на українському ринку ЗЗР за динамікою розвитку в сезоні 2021/2022 МР брендом року стала DEFENDA. Зокрема цей бренд LNZ Group зайняв перше місце серед всіх брендів за постачанням ЗЗР в натуральному вимірі. Так, продажі препаратів DEFENDA зросли на 27% і це при тому, що ринок в натуральному вимірі зменшився майже на 20%.

Один з препаратів DEFENDA в сезоні 2021/2022 МР — гербіцид Сора-Нет — увійшов до Топ-5 препаратів ЗЗР на українському ринку за обсягом продажів.

Примітно, також, що LNZ Group нарощує свою присутність на ринку ЗЗР з року в рік. Якщо в сезоні 2018/2019 МР частка препаратів DEFENDA складала 6,4%, то тепер — 10,7%. 

Читайте також: Експерт розповів про нюанси фунгіцидного захисту насіння сої

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus